Betöltés...

Súgó

Elfelejtettem jelszavamat. Mit tegyek?

- Új jelszót itt tud kérni: jelszó kérés

 

Hogyan tudok hirdetést feladni (I)?

- (1) Kattintson a hirdetés feladására (2) válassza ki a megfelelő rovatot (3) értelemszerűen töltse ki a mezőket.

 

Hogyan tudok több mint 1 db. hirdetést feladni (II)?

- Ha több, mint 1 db. hirdetést szeretne feladni, vagy az aprohirdetesingyen.hu oldalról áttöltheti hirdetéseit>> vagy kiemelt hirdetésként tudja feladni a 2. hirdetést.

 

Hol találom a hirdetési feltételeket? Mennyibe kerül a hirdetés?

- A hirdetés feladás, módosítás törlés mindenkinek 1 db-ig ingyenes. Ha több, mint 1 db. hirdetést szeretne feladni, vagy az aprohirdetesingyen.hu oldalról áttöltheti hirdetéseit>> vagy kiemelt hirdetésként tudja feladni a 2. hirdetést.

Részletes hirdetési feltételeinket itt találja >>


Kell-e, hol lehet regisztrálni hirdetés feladásához?

- Nem kell külön regisztrációs oldalra elnavigálnia, a hirdetés feladásakor regisztrálhat, hogy hirdetését később bármikor módosíthassa, törölhesse.

 

Hogyan tudok hirdetést kiemelni?

Hirdetés feladásakor, vagy a saját hirdetési oldalon van lehetőség a hirdetést kiemelni, emeltdíjas sms-el, vagy kredittel.


Hogyan tudom hirdetésem más portálokra exportálni?

Hirdetés feladásakor, a 2. kiemelt hirdetést válassza, vagy a már feladott hirdetését a saját hirdetési oldalon emelje ki. Hirdetése 15 napig kiemelten lesz látható ezen a portálon, és további 4 portálon jelenik meg normál hirdetésként. A hirdetések áttöltése 24 órán belül automatikusan megtörténik (jellemzően hajnalba). Ha több hirdetést szeretne exportálni az aprohirdetesingyen.hu oldalról áttöltheti hirdetéseit>>


Exportált hirdetéseim hol jelennek meg?

aprohirdetesingyen.hu, promot.hu, eladod.hu, aprohirdetese.hu, azelado.hu


Nem tudok hirdetést feladni, azt az üzenetet látom „ Kapcsolja be a JavaScriptet…” Mit tegyek? -

Az oldal használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a JavaScriptet.

Firefox böngésző esetén: kattintson az Eszközök->Beállítások-> Tartalom fül alatt pipálja ki a „JavaScript engedélyezése”-t, (majd nyomjon egy OK-t).

Internet Explorer böngésző esetén: Eszközök -> Internet beállítások -> Biztonság (fülre kattintson) -> Egyéni szint -> Active scripting „engedélyezve” legyen kipipálva (nyomjon egy OK-t)

 

Hirdetések böngészése közben azt az üzenetet látom „ Kapcsolja be a JavaScriptet…” Mit tegyek?

Az oldal használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a JavaScriptet.

Firefox böngésző esetén: kattintson az Eszközök->Beállítások-> Tartalom fül alatt pipálja ki a „JavaScript engedélyezése”-t, (majd nyomjon egy OK-t).

Internet Explorer böngésző esetén: Eszközök -> Internet beállítások -> Biztonság (fülre kattintson) -> Egyéni szint -> Active scripting „engedélyezve” legyen kipipálva (nyomjon egy OK-t)


Hirdetésemet szeretném törölni, módosítani. Hogyan kell?

- Kattintson a saját fiókomra. Ha bejelentkezett, saját hirdetéseit láthatja lista módban, alatta „módosítás” „törlés” linkeket helyeztünk el, melyre kattintva tudja elérni a funkciókat.


Hogy kell használni a keresőt?

A hirdetéseket a legjobban akkor tudja megszűrni, ha 1) kiválaszt egy rovatot (pl. Lakás) 2) baloldalt megszűri a hirdetéseket (pl. tulajdonos hirdetése) 3) ha ez még mindig nem elég, az így megszűrt eredményt tovább szűrheti „szókeresésre”.

Szókeresés:
Bármely szó: ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi kilistázzuk azokat a hirdetéseket, melyben szerepel az eladó VAGY a lakás szó.
Tartalmazzák mindegyiket: (javasolt) ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi csak azokat a hirdetéseket listázzuk, melyben szerepel az eladó ÉS a lakás szó is.
Pontos kifejezés: ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi csak azokat a hirdetéseket listázzuk, melyben a beírt kifejezés megtalálható.

 

Hogyan lehet kreditet szerezni?

Jutalmazzuk Látogatóink hűségét. Minden nap egyszer belépés után 10kreditet írunk jóvá számláján.


Mire tudom elkölteni a krediteket?

Hirdetés kiemelésre, automatikus frissítés szolgáltatásra. A választott kiemeléstől függően 375 vagy 750 kreditbe kerül egy hirdetés kiemelés (2 hétre).


Hol tudok kapcsolatba lépni Önökkel?

A kapcsolat oldalon keresztül veheti fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, ha hibát, vagy rendellenességet észlel, jelezze nekünk, ezzel sokat segít munkánkban. Köszönjük!

 

Kis felfedezők - Minden, ami munkaGyertek, kis felfedezők! Nézzük meg, mennyi mindennel foglalkozhattok, ha majd felnőttek lesztek! Az ablakok mögött további érdekességek várnak pl. arról, mivel foglalkozik egy építész vagy hogy mennyi mindent kell csinálni egy kórházban. Ugorj a sofőrülésbe és...