Stőgermayer Antal - Halak, vadak elkészítése
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként.
Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve,
a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője.
Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is
működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki
1919-ben.
Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve,
a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője.
Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is
működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki
1919-ben.
Adatlap
Ár: | 2.170 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.06.04 |
Eddig megtekintették 17 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Stőgermayer Antal - Halak, vadak elkészítése" című hirdetést látja. (fent)