Betöltés...

Stőgermayer Antal - Halak, vadak elkészítése

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként.
Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve,
a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője.
Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is
működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki
1919-ben.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.170 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 17 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Stőgermayer Antal - Halak, vadak elkészítése
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Stőgermayer Antal - Halak, vadak elkészítése" című hirdetést látja. (fent)



Szerzők: Györfi András, Léderer András, Paluska Ferenc, Pataki Gábor, Trinh Anh Tuan HVG Kiadó, 2019 Vajon lufi a bitcoin, vagy tényleg ez a jövő? Hol fizethetünk, és hogyan kereskedhetünk kriptopénzzel? Mitől olyan biztonságos és átlátható a blokklánc? Az első kriptopénz mindössze 2009 óta...