A könyv részletesen tárgyalja: - a cukrászipari félkész termékek,
cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek,
tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását, - az uzsonnasütemények,
a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint...
X
Bejelentkezés
Új hirdetés feladását az Apróhirdetésingyen.hu oldalról fogadjuk, ahonnan áttud tölteni az Promot.hu oldalra is.
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.