Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet
a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal. Gasztronómiai
kislexikon és szakácskönyv egy kötetben, a magyar halfogyasztók alapkönyve.
Címszavai: - Mire kell ügyelni halvásárláskor? - Az omega-3...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.