
Bio menü bio ganoderma gomba por 100 g
A BioMenü BIO GANODERMA gombapor egy barna színű finom por, amely ganoderma
gombából készül. Őseink legtiszteltebb gyógynövényei közé tartozik. Ez a gomba
Ázsia különböző meleg és nedves területein nő. A gomba belsejében számos
molekula található, köztük a triterpenoidok, a poliszacharidok és a
peptidoglikánok, amelyek az egészségre gyakorolt hatásaiért felelősek. A keleti
orvoslásban már kb. 4000 éve használják, például Kínában a császárok eledelének
nevezték és még a ginsengnél is értékesebbnek tartották. Ritka, nehezen
fellelhető és kiemelkedő hatású gyógynövényként akkoriban csak uralkodók
juthattak hozzá. Gyógyászati célra történő mesterséges termesztésével is
foglalkoznak. A ganodermára vonatkozó korabeli leírásokat mára korszerű
tanulmányokkal is alátámasztották. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag =
2-4 g 1 adag naponta A hatóanyag legjobb kioldódásához forrázatot vagy főzetet
kell készíteni. 2-4 csésze teához: Forrázatot készítése: fél-egy mokkáskanál
(ízlés szerint) porra fél-egy liter forrásban lévő vizet önteni, jól
összekeverni, majd hagyni a port leülepedni. Főzet készítése: fél-egy
mokkáskanál (ízlés szerint) porra fél-egy liter hideg vizet önteni, felforralni,
majd 10 perc forrás után hagyni a port leülepedni. Tárolás: Jól zártan, száraz,
hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva Összetevők: 100% bio
ganoderma-gomba (ganoderma lucidum, pecsétviaszgomba)
gombából készül. Őseink legtiszteltebb gyógynövényei közé tartozik. Ez a gomba
Ázsia különböző meleg és nedves területein nő. A gomba belsejében számos
molekula található, köztük a triterpenoidok, a poliszacharidok és a
peptidoglikánok, amelyek az egészségre gyakorolt hatásaiért felelősek. A keleti
orvoslásban már kb. 4000 éve használják, például Kínában a császárok eledelének
nevezték és még a ginsengnél is értékesebbnek tartották. Ritka, nehezen
fellelhető és kiemelkedő hatású gyógynövényként akkoriban csak uralkodók
juthattak hozzá. Gyógyászati célra történő mesterséges termesztésével is
foglalkoznak. A ganodermára vonatkozó korabeli leírásokat mára korszerű
tanulmányokkal is alátámasztották. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag =
2-4 g 1 adag naponta A hatóanyag legjobb kioldódásához forrázatot vagy főzetet
kell készíteni. 2-4 csésze teához: Forrázatot készítése: fél-egy mokkáskanál
(ízlés szerint) porra fél-egy liter forrásban lévő vizet önteni, jól
összekeverni, majd hagyni a port leülepedni. Főzet készítése: fél-egy
mokkáskanál (ízlés szerint) porra fél-egy liter hideg vizet önteni, felforralni,
majd 10 perc forrás után hagyni a port leülepedni. Tárolás: Jól zártan, száraz,
hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva Összetevők: 100% bio
ganoderma-gomba (ganoderma lucidum, pecsétviaszgomba)

Adatlap
Ár: | 3.656 Ft |
Termékek: | Vitaminok - Testépítő szerek |
Feladás dátuma: | 2025.08.08 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Kondi felszerelések rovaton belül a(z) "Bio menü bio ganoderma gomba por 100 g" című hirdetést látja. (fent)