A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a
kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is
alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége
kb a normál kristálycukoréval megegyező. előforduló aminosav. Más...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.