Az elmúlt évek nagy slágere ez a mag. A közepes fehérjetartalom mellett nagy
előnye a 40% körüli zsírtartalom, illetve az édes íze. Ez az édes íz az áztatás
utáni cukros vízben történő kb. 1 órás főzéssel tovább fokozható. A kendermaghoz
hasonlóan nem érdemes túlzásba vinni etetését. 5-15%-os...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.