
Szilikon muffinsütő-forma - 6 adagos, 5 / 7 cm átmérő, rózsa
A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne
fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk
pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is.
Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon
formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és
rugalmasak. Használati tanácsok: Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra
vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen
kiborulhat belőle a töltelék Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal Ha hűtött
ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki Védjük a szilikon
formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal A szilikon
formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes
szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően
felszelni A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet,
ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában Első használat
előtt: Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg
mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre
legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna. A
szilikon sütőformák tisztítása: A szilikon formák könnyen tisztíthatóak.
Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű
zsiradék, nem száradnak ki. Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy
maró hatású tisztítószert. A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése
a használatot nem befolyásolja. Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet
(-40 şC és 250şC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk
őket. Anyag: szilikon Méret: 24 x 17 x 3,7 cm Adag: 6 adagos
Formaméret: alsó átmérő: 5 cm felső átmérő: 7 cm Szín: rózsaszín
fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk
pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is.
Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon
formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és
rugalmasak. Használati tanácsok: Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra
vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen
kiborulhat belőle a töltelék Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal Ha hűtött
ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki Védjük a szilikon
formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal A szilikon
formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes
szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően
felszelni A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet,
ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában Első használat
előtt: Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg
mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre
legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna. A
szilikon sütőformák tisztítása: A szilikon formák könnyen tisztíthatóak.
Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű
zsiradék, nem száradnak ki. Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy
maró hatású tisztítószert. A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése
a használatot nem befolyásolja. Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet
(-40 şC és 250şC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk
őket. Anyag: szilikon Méret: 24 x 17 x 3,7 cm Adag: 6 adagos
Formaméret: alsó átmérő: 5 cm felső átmérő: 7 cm Szín: rózsaszín

Adatlap
Ár: | 1.590 Ft |
Termékek: | Konyhai kisgépek |
Feladás dátuma: | 2025.06.14 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Háztartási gép rovaton belül a(z) "Szilikon muffinsütő-forma - 6 adagos, 5 / 7 cm átmérő, rózsa" című hirdetést látja. (fent)