
A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet
Szerzők: Batár Zsolt Botond, Dr. Kanyó Terézia Teleki Sámuel Kulturális
Egyesület, 2021 A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek
a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési
szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek
Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh,
délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz,
orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török). A
kötet adatai: Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2021 Terjedelem: 126 oldal
Egyesület, 2021 A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek
a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési
szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek
Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh,
délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz,
orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török). A
kötet adatai: Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2021 Terjedelem: 126 oldal

Adatlap
Ár: | 1.950 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.07.19 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet" című hirdetést látja. (fent)