Betöltés...

Biorganik bio juhar szirup "c" 250 ml

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet
még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat
változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a
növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen
folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri
jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A
juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes,
több hétig is eltart. A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig
osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a
legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb
változat.A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi
anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak
természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor
vagy mondjuk a kukoricaszirup.Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli
szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan
kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Tovább
Adatlap
Ár: 4.846 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 17 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Biorganik bio juhar szirup "c" 250 ml
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Biorganik bio juhar szirup "c" 250 ml" című hirdetést látja. (fent)



A Liposzomális C-vitamin a legjobban felszívódó és felhasználható C-vitamin, kapszulákban. Ez a liposzómás formának és az egyedülálló gyártási technológiának, a LipoCellTech? használatának köszönhető. Több mint 95% -os a felszívódása, és fontos az immunrendszer normális működéséhez és a kollagén...

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem