Betöltés...

Éléskamra Ropogós panírmorzsa

A morzsa ropogósra sül, és mint egy burok, bent tartja az ízeket, zamatokat, a
hús szaftos marad, nem szárad ki a sütés során. A megszokott zsemlemorzsánál
világosabb színűre sül. Alkalmas zöldségek, sajtok panírozására is. Gabona-,
cukor-, tej-, szójamentes termék. Alacsony kalória és szénhidrát tartalom
jellemzi.Elkészítés:A sózott, borsozott húst paleo lisztbe (pl. szezámliszt,
mandulaliszt, tápiókaliszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd
megforgatjuk a paleo panírmorzsában és zsiradékban készre sütjük. Alkalmas
fasírtok sűrítésére, édes morzsának pirítva vagy galuska levesbetétnek.
Összetevők: cassava dara, szezámliszt, hántolt földi mandula Száraz, hűvös
helyen tartandó. Származási hely: EU Tartalmaz (100 g): kalória: 315 kcal;
fehérje: 17,12 g; zsír: 23,5 g; szénhidrát: 17,3 g A feltüntetett adatok
tájékoztató jellegűek.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.330 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 36 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Éléskamra Ropogós panírmorzsa
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Éléskamra Ropogós panírmorzsa" című hirdetést látja. (fent)



Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt fő meg. Célszerű a főzési idő letelte után a fedő levétele nélkül pár percig saját gőzében állni hagyni. Extra tipp: tegyen a főzővízbe Ataisz Vega-Mix-et.

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem